Rólunk

A njufront cég bútorfrontokat és kiegészítőket gyárt. Alapkínálatunkat az IKEA konyhaszekrényekhez illő előlapok alkotják.
Végtelen lakberendezési lehetőségeket kínálunk vásárlóinknak. Az IKEA bútorok frontok nélkül is megvásárolhatók, vagyis az előlapjaikat tőlünk is megrendelheti a saját elképzelése alapján.
Minden METOD és FAKTUM rendszerű IKEA konyhát, a BESTA nappalibútor-családot, valamint a PAX szekrényeket és hálószoba-garnitúrákat is kiegészítheti a tőlünk rendelt egyedi előlapokkal.

A honlapunkon elérhető tervezőprogrammal kiválaszthatja a frontok színét, formáját és mintáját.

A njufront előlapok és bútorlábak 100%-ban Lengyelországban készülnek – amire büszkék vagyunk!

Ha vásárlás előtt szeretné megtekinteni a termékeinket, hívjon minket, vagy írjon üzenetet. Szívesen látjuk varsói stúdiónkban.
Várjuk szeretettel! A NJUFRONT csapata

A njufrontot a szép és megismételhetetlen dolgok szeretete hozta létre. Az előlapok és a bútorlábak mintái és színei mindig a legújabb trendeket tükrözik. Küldetésünk, hogy a legjobb minőségű termékeket készítsük, ezért figyelünk annyira oda a részletekre. Bútorlábaink és fogantyúink díszítőelemei valódi csiszolt sárga- és vörösrézből készülnek. A
bútorfrontok anyaga félmatt bevonattal borított mdf lap. A lapokat előfúrt állapotban szállítjuk, vagyis már megtalálhatók rajtuk a zsanérok és bútorcsavarok számára fúrt lyukak. Így a felszerelésük ugyanolyan egyszerű, mint az IKEA frontoké. Rögzítse saját maga a frontokat, vagy kérje bármilyen szereléssel, felújítással foglalkozó szakember segítségét.
do góry
© Copyright 2017-2021 NJUFRONT.PL    ·    MINDEN JOG FENNTARTVA;   ·    Sklep internetowy Shoper.pl
Shop is in view mode
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl